آزمون زبان عمومی ویژه داوطلبین ثبت نامی اسفند 98
تاریخ: 1399/06/03

برگزاری آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران ویژه داوطلبین ثبت نامی آزمون اسفند ماه 1398

بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبين محترم که قبلاً جهت شركت در آزمون زبان عمومي دانشگاه تهران (UTEPT) مورخ ۱۶/‏۱۲/‏۹۸ثبت نام نموده‌اند و موفق به شرکت در آزمون مورخ 12/03/99 نشده اند، مي‌رساند که با موافقت مسئولین محترم دانشگاه تهران، مقرر گرديد یک نوبت آزمون دیگر با رعايت كليه اصول بهداشتي و بويژه فاصله گذاري اجتماعي در محل دانشكده زبان‌ها و ادبيات خارجي با لحاظ نمودن موارد ذیل برگزار گردد:

1)  آزمون در روز جمعه مورخ 14/06/99 در دو نوبت‌ برگزار خواهد شد.

2) آزمون روز جمعه 14/06/99 صرفاً برای این گروه از داوطلبين محترم درنظر گرفته شده است که براي آزمون اسفند ماه ۹۸ قبلاً ثبت نام نموده اند. بدیهی است داوطلبین ثبت نامی اسفند ماه 98 که به هر دلیلی موفق به شرکت در این نوبت آزمون نگردند، برای شرکت در آزمون های بعدی می بایستی پس از طی کلیه مراحل، ثبت نام مجدد نمایند.

3) آزمون صرفاً با رعایت کلیه اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی که به تأیید مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران نیز رسیده است، برگزار خواهد شد. كليه داوطلبين محترم هنگام ورود با دستگاه تب سنج كنترل خواهند شد و از ورود افراد با علائم سرماخوردگي اكيداً جلوگيري به عمل خواهد آمد. به همراه داشتن و استفاده از ماسك توسط داوطلبين الزامي است. عدم رعایت کلیه مقررات و ضوابط بهداشتی اعلامی از قبل و در طول برگزاری آزمون از سوی داوطلبین موجب محرومیت ایشان از حضور و یا ادامه حضور در آزمون خواهد شد.

4)  داوطلبین شرکت کننده در آزمون می بایست حداقل يك ساعت و نیم قبل از شروع آزمون در محل برگزاری حضور بهم رسانند.

5) آزمون روز جمعه مورخ 14/06/99 در دو نوبت:  - نوبت اول رأس ساعت 8.20 شروع و  ساعت 10 پایان می یابد. - آزمون نوبت دوم رأس ساعت 11.20 شروع و در ساعت 13 پایان می یابد.

6)  داوطلبین می توانند از سایت کارت خود را پرینت بگیرند. در صورتی که موفق به گرفتن پرینت نشدند در روز آزمون با ارائه کارت ملی به ایشان کارت ورود به جلسه داده خواهد شد.

7)  فهرست نوبت دهی  شرکت کنندگان در نوبت اول و نوبت دوم آزمون روز جمعه 14/06/99 از طریق سایت مرکز آزمون اطلاع رسانی خواهد شد.

ضمناً به اطلاع كليه متقاضیان جدید شرکت در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران (UTEPT) می رساند که آزمون جدید در یکی از دو تاریخ 21/06/99 یا 28/06/99 برگزار خواهد شد که قطعیت و جزئیات آن جهت ثبت نام متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد. در خاتمه مسئولين و عوامل اجرايي مركز اميدوارند با همكاري صميمانه كليه داوطلبين محترم در خصوص رعايت ضوابط و مقررات و بويژه رعايت اصول بهداشتي، امكان هرچه بهتر برگزار شدن آزمون را فراهم آورند.

با سپاس – مرکز آزمون زبان های خارجی دانشگاه تهران