اطلاعیه آزمون 30 آبان ماه 99
تاریخ: 1399/08/19

قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون 16 آبان 99

پیرو لغو آزمون زبان عمومی مورخ روز جمعه 16/08/99 با نظر عالی ریاست محترم دانشگاه تهران، بدینوسیله به اطلاع داوطلبین محترمی که برای آزمون فوق الذکر ثبت نام نموده اند می رساند با تمهیدات به عمل آمده و با نظر عالی مسئولین محترم دانشگاه تهران، برای نخستین بار آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران utept به صورت مجازی با رعایت شرایط ذیل در روز جمعه مورخ 30/08/99 برگزار خواهد شد.

شرایط:

1-     مدت آزمون برای 100 سوال کمافی السابق 100 دقیقه می باشد که داوطلبین محترم از ساعت 9 صبح تا 11.40 دقیقه امکان اتصال به سیستم و پاسخگویی به سوالات را خواهند داشت. امکان پاسخگویی به سوالات صرفاً به مدت 100 دقیقه در بازه زمانی فوق امکان پذیر می باشد.

2-     برای این آزمون لازم است که داوطلبان يك لپتاپ به همراه وبكم و ميكروفون با سيستم عامل ويندوز و يك تلفن هوشمند داراي دوربين سلفي و ميكروفون با سيستم عامل حداقل اندرويد ۵ داشته باشند.

3-     داوطلبان می بایست تمهیدات مربوط به يك اتاق خالي كه با تلفن هوشمند كل اتاق و در ورودي آن مشاهده مي‌شود، عدم صحبت و تماس، عدم مراجعه به كتابهاي ديگر، قرار گرفتن چهره در طول امتحان در جلوي وبكم لپتاپ و را درنظر بگیرند.

4-     به منظور رعایت امنیت آزمون در صورت وقوع یک تخلف بزرگ (ترک صندلی و محل آزمون، حضور فرد غیرداوطلب و ...) و یا سه تا چهار تخلف ناچیز (شنیده شدن صدای هر فردی به جز صدای داوطلب، روی برگرداندن داوطلب از صفحه مانیتور به چپ و راست و ...)، داوطلب بلافاصله از آزمون حذف خواهد شد.

5-     داوطلبین پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از طریق ایمیل، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مي‌توانند براي اجراي مانور و آشنايي با نحوه كار به سامانه ای که متعاقباً اعلام خواهد شد وارد شوند و آزمون تستي بدهند.

6-      نتیجه قطعی آزمون فوق الذکر در تاریخ 07/09/99 اعلام خواهد شد.

با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان