آزمون جمعه 21 آذر ماه 99
تاریخ: 1399/09/11

اطلاعیه برگزاری آزمون 21 آذر ماه 99

تاریخ: 1399/09/11

پیرو برگزاری آزمون زبان عمومی مورخ روز جمعه 30/08/99 با نظر عالی ریاست محترم دانشگاه تهران، بدینوسیله به اطلاع می رساند کلیه داوطلبینی که برای آزمون 18 مهر ماه 99 ثبت نام کرده و در آزمون 30 آبان 99 شرکت نموده اند و موفق به کسب نمره 60 و یا بالاتر از آن نشده اند می رساند با تمهیدات به عمل آمده و با نظر عالی مسئولین محترم دانشگاه تهران، برای آخرین بار این آزمون به صورت مجازی با رعایت شرایط ذیل در روز جمعه مورخ 21/09/99 برگزار خواهد شد.

شرایط:

1-     مدت آزمون برای 100 سوال کمافی السابق 100 دقیقه می باشد که داوطلبین محترم از ساعت 9 صبح تا 10:50 صبح با اتصال به سیستم در آزمون شرکت می کنند و به سوالات پاسخ می دهند. امکان پاسخگویی به سوالات صرفاً به مدت 100 دقیقه در بازه زمانی فوق امکان پذیر می باشد و قبل از ساعت 9 و بعد از ساعت 10:50 آزمون در دسترس نخواهد بود.

2-     برای اطلاع از تمهیدات مورد نیاز برای شرکت در آزمون و همچنین آگاهی از آخرین وضعیت آزمون داوطلبان به صفحه https://r.ut.ac.ir/utept  مراجعه بفرمایند.

3-     داوطلبان می بایست تمهیدات مربوط به يك اتاق خالي كه با تلفن هوشمند كل اتاق و در ورودي آن مشاهده مي‌شود، عدم صحبت و تماس، عدم مراجعه به كتابهاي ديگر، قرار گرفتن چهره در طول امتحان در جلوي وبكم لپتاپ و  را درنظر بگیرند.

4-     توصیه می شود داوطلبان با آرامش و بدون نگرانی در آزمون شرکت کنند و فقط توصیه ها و تمهیدات ذکر شده را انجام بدهند.

5-     داوطلبین پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از طریق ایمیل، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مي‌توانند به سامانه وارد شوند. مانور اصلی روز چهارشنبه راس ساعت 14 برگزار می شود.

6-  نام کاربری و رمز ورود به آزمون سه شنبه ساعت 18:00 به ایمیل داوطلب ارسال خواهد شد. حتما ایمیل خود (و همچنین فولدر اسپم) را چک بفرمایید.

7- از آنجا که در طول آزمون ناظران به همراه سیستم هوشمند مراقب امتحان خواهند بود کیفیت عکس داوطلب که در پرونده قرار دارد مهم است. شرایط عکس مناسب در صفحه راهنما گذاشته شده است.

همچنین به اطلاع می رساند متعاقباً آدرس پست الکترونیکی (Email) از طریق مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران (مجری آزمون) جهت پاسخگویی به کلیه سوالات داوطلبان اعلام خواهد شد.

با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان