آزمون زبان عمومی 10 بهمن ماه 99
تاریخ: 1399/10/24

با سلام

بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبين محترم مي‌رساند که با موافقت مسئولین محترم دانشگاه تهران، مقرر گرديد آزمون زبان عمومي به صورت حضوری با رعايت كليه اصول بهداشتي و بويژه فاصله گذاري اجتماعي در محل دانشكده زبان‌ها و ادبيات خارجي دانشگاه تهران با لحاظ نمودن موارد ذیل برگزار گردد:

- آزمون در روز جمعه مورخ 10 بهمن ماه 1399 برگزار خواهد شد.

ثبت نام آزمون از ساعت 12 شب چهارشنبه 24 دی ماه 99 آغاز و تا روز چهارشنبه یکم بهمن ماه 99 ادامه خواهد داشت. نتیجه این آزمون روز دوشنبه 20 بهمن ماه 99 اعلام خواهد شد.

- آزمون صرفاً با رعایت کلیه اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی که به تأیید مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران نیز رسیده است، برگزار خواهد شد. كليه داوطلبين محترم هنگام ورود با دستگاه تب سنج كنترل خواهند شد و از ورود افراد با علائم سرماخوردگي اكيداً جلوگيري به عمل خواهد آمد. به همراه داشتن و استفاده از ماسك توسط داوطلبين الزامي است. عدم رعایت کلیه مقررات و ضوابط بهداشتی اعلامی از قبل و در طول برگزاری آزمون از سوی داوطلبین موجب محرومیت ایشان از حضور و یا ادامه حضور در آزمون خواهد شد.

- داوطلبین شرکت کننده در آزمون می بایست حداقل يك ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشكده مربوطه حضور بهم رسانند.

- ساعت شروع آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.

- داوطلبین می توانند از تاریخ 6 بهمن ماه 99 به بعد از سایت کارت خود را پرینت بگیرند. در صورتی که موفق به گرفتن پرینت نشدند در روز آزمون با ارائه کارت ملی به ایشان کارت ورود به جلسه داده خواهد شد.

در خاتمه مسئولين و عوامل اجرايي مركز اميدوارند با همكاري صميمانه كليه داوطلبين محترم در خصوص رعايت ضوابط و مقررات و بويژه رعايت اصول بهداشتي، امكان هرچه بهتر برگزار شدن آزمون را فراهم آورند.

موفق باشید.