آزمون زبان عمومی روز جمعه 22 اسفند 99
تاریخ: 1399/12/12

با سلام

به اطلاع داوطلبین محترم مي‌رساند با توجه به درخواست‌هاي دانشجويان دكتري براي برگزاري آزمون زبان، آزمون زبان عمومي به صورت حضوری با رعايت كليه اصول بهداشتي و بويژه فاصله گذاري اجتماعي در روز جمعه ۲۲ اسفندماه سال جاري در محل دانشكده زبان‌ها و ادبيات خارجي دانشگاه تهران با لحاظ نمودن موارد ذیل برگزار می گردد.

شايان ذكر است دانشگاه برنامه‌ريزي هاي لازم را جهت برگزاري آزمون زبان عمومي با همكاري دانشگاه پيام نور در تمامي مراكز استان‌هاي كشور در بهار سال ۱۴۰۰( قبل از برگزاري امتحان جامع) انجام داده است كه برنامه آن متعاقباً به اطلاع متقاضيان خواهد رسيد.

- آزمون در روز جمعه مورخ 22 اسفند ماه 1399 برگزار خواهد شد.

ثبت نام آزمون از امروز سه شنبه 12 اسفند ماه 99 آغاز و تا روز دوشنبه 18 اسفند ماه 99 ادامه خواهد داشت. نتیجه این آزمون روز سه شنبه 26 اسفند ماه 99 اعلام خواهد شد.

- آزمون صرفاً با رعایت کلیه اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی که به تأیید مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران نیز رسیده است، برگزار خواهد شد. كليه داوطلبين محترم هنگام ورود با دستگاه تب سنج كنترل خواهند شد و از ورود افراد با علائم سرماخوردگي اكيداً جلوگيري به عمل خواهد آمد. به همراه داشتن و استفاده از ماسك توسط داوطلبين الزامي است. عدم رعایت کلیه مقررات و ضوابط بهداشتی اعلامی از قبل و در طول برگزاری آزمون از سوی داوطلبین موجب محرومیت ایشان از حضور و یا ادامه حضور در آزمون خواهد شد.

- داوطلبین شرکت کننده در آزمون می بایست حداقل يك ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشكده مربوطه حضور بهم رسانند.

- ساعت شروع آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.

- داوطلبین می توانند از تاریخ 20 اسفند ماه 99 به بعد از سایت کارت خود را پرینت بگیرند. در صورتی که موفق به گرفتن پرینت نشدند در روز آزمون با ارائه کارت ملی به ایشان کارت ورود به جلسه داده خواهد شد.

در خاتمه مسئولين و عوامل اجرايي مركز اميدوارند با همكاري صميمانه كليه داوطلبين محترم در خصوص رعايت ضوابط و مقررات و بويژه رعايت اصول بهداشتي، امكان هرچه بهتر برگزار شدن آزمون را فراهم آورند.

موفق باشید.